Skip to main content

Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram, Türkiye’nin öncü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan KalDer Bursa Şubesi’nin yeni yönetim kurulu listesinde yer aldı.

Bursa, 16.02.2022 – Japonya merkezli gelişmiş mobilite çözümleri sunan küresel otomotiv teknoloji şirketi Hitachi Astemo’nun Türkiye Fabrikası’nın Genel Müdürü Murat Bayram, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi’nin yeni yönetim kuruluna seçildi.

Kalder Bursa’nın 26. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde KalDer Evi’nde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu genel kurulda yeni yönetim listesi de belirlendi. KalDer Bursa’nın yeni yönetim kurulunda Japonya merkezli gelişmiş mobilite çözümleri sunan küresel otomotiv teknoloji şirketi Hitachi Astemo’nun Türkiye fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram da görev aldı.

Başarılı çalışmalara imza atacağız

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bayram, “Türkiye’nin öncü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Kalder Bursa’nın 26. Olağan Genel Kurulu’nu başarılı bir şekilde tamamladık. Böylesine değerli bir derneğin yeni yönetim kurulunda görev almaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Değerli KalDer Bursa ekibi ile yeni dönemimizde başarılı ve keyifli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Görev alacağı süre boyunca birbirinden güzel projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Bayram, başarılı bir dönem sergileyeceklerini ve yaşamın her alanında kalite kültürünü yaymak için çalışacaklarını kaydetti.